Pisci na Sajmu knjiga 2017.

Mnogi izdavači najavljuju gostovanja svojih autora na Sajmu knjiga u Beogradu. Tako je i sa Portalibrisom. Pisci fantastike čija dela izdaje ova kuća, kao i svake godine družiće se sa čitaocima , i učestvovati na promocijama. U ponedeljak 23.oktobra u Sali Borislav Pekić u 13h održaće se promocija  romana Praznik zveri, Grehovi alijanse Zorana Petrovića  a tom prilikom biće predstavljena i pobednička knjiga konkursa Vrata knjige 2017.: Loza Pelina, Magla, Dragane Ćosić i Aleksandre Savić.U petak 27.oktobra u Sali Vasko Popa u 13h Portalibris će promovisati dva najvažnija ovogodišnja žanrovska izdanja afirmisanih pisaca: Veštica iz Strašilova Miloša Petkovića i Smrt na oltaru, malteška misterija, krimi – triler Verice Vinsent Kol. Biće reči i o nastavku avanturističkog serijala o vinčanskoj kulturi Ivana Drajzla: Vinča, Tajna Kurgana.

Takođe u petak na štandu Uprave za saradnju sa dijasporom u 13 i 45 Slavica Mastikosa će predstaviti svoja dva reizdata romana Zakon srca i Međaši savesti. Nakon promocija autori će nastaviti druženje sa čitaoocima na štandu u neformalnoj atmosferi.

I drugi Portalibrisovi pisci gostovaće na štandu gde će određenih dana potpisivati primerke svojih  knjiga, evo i rasporeda:

PONEDELJAK, 23. oktobar:  

*od  14h Zoran Petrović, Dragana Ćosić I Aleksandra Savić

UTORAK 24. oktobar 

*od 14h Jovana Ristić

SREDA 25. oktobar

*od 16h Veroslav Rančić

ČETVRTAK 26.oktobar 

*od 16h Miloš Petković, , Verica Vinsent Kol

*od 17 I 30 Nebojša Petković

PETAK 27.oktobar: 

*od 14h Miloš Petković I Verica Vinsent Kol, Zoran Petrović

SUBOTA 28.oktobar 

*od 14h: Ivan Branković, Ivan Drajzl, Nebojša Petković, Zoran Petrović, Danica Bogojević, Mirjana Uzelac, Dragana Ćosić , Aleksandra Savić , Danica Bogojević , Slavica Mastikosa

NEDELJA 29.oktobar:

* od 14h Slavica Mastikosa