„Najmračniji sat 3D“ u bioskopima

Premijera filma „Najmračniji sat 3D“ održana je u sredu, 28. decembra, u bioskopu „Cineplexx“. U pitanju je filmsko ostvarenje zastrašujuće za gledaoce jer na brutalan način postavlja pitanje kako bi čovečanstvo preživelo ako planeta ostane bez energije. Ekipa koju čine režiser Kris Gorak i producent Timur Bekmambetov, poznati ruski reditelj, odlučila je da prednosti savremene tehnologije upotrebi u svrhu stvaranja filmske priče koja predstavlja ozbiljno upozorenje čovečanstvu.

Snimalo se u Moskvi, a lokacije su izmenjene specijalnim efektima nastalim u mašti Bekmambetova i Goraka kako bi dočarale razaranje zastrašujućih vanzemaljskih osvajača. U glavnim ulogama pojavljuju se Emil Hirš, Olivija Tirlbi, Rejčel Tejlor i Maks Mingela, kao i mlada švedska zvezda Juel Šinamon.

Do prvog januara posetioci bioskopa „Cineplexx“ ostvaruju popust na cene ulaznica za projekcije ovog filma ukoliko donesu sijalice ili sličan elektronski materijal za reciklažu. Akciju recikliranja omogućio je BiS reciklažni centar, deo kompanije „Božić i sinovi“ iz Pančeva.

Film „Najmračniji sat 3D“ biće na redovnom bioskopskom repertoaru od 29. decembra.